2 kycklingfiléer
1 liten röd chilifrukt
1 pressad vitlöksklyfta
Olivolja
1 liten zucchini
1 liten aubergine
2 bifftomater
1 purjolök
fisksås
1 burk stora vita bönor
2 msk crème fraiche
Bladpersilja

Tärna kycklingfiléerna. Kärna ur chilifrukten ordentligt och hacka den fint. Skär zucchinin och auberginen i tärningar. Slanta purjolöken och klyfta bifftomaten.


Hetta upp en gryta och bryn chilihacket och den pressade vitlöken ett par sekunder i lite olivoljan. Tillsätt kycklingbitarna och låt dem brynas några minuter. Låt zucchini, aubergine, purjolök och bifftomater steka med. Häll i fisksås för rätt sälta. Låt grytan koka en stund tills grönsakerna mjuknat. Mot slutet av koktiden, häll i en burk stora vita bönor, 2 msk crème fraiche och grovhackad bladpersilja.

Servera med curryris och en grön sallad.

 

recept Anna Larsson